• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit
Abonneren op RSS-feed

Wateropslagtank

Voor veel klussen en in taken in huis of in de stal, wordt schoon drinkwater gebruikt. Regenwater is in veel gevallen ook goed genoeg en in principe (en helaas) onbeperkt voorradig. De laatste jaren is het opvangen en recyclen van regenwater in opmars gekomen, mede gestimuleerd door de overheid maar ook door besef bij de burger dat regenwater gratis is. Veelal wordt bij nieuwbouw een wateropslagtank geïnstalleerd en in mindere mate bij bestaande bebouwing. De oude betonnen wateropslagtank lekken vaak na verloop van tijd waardoor vervanging noodzakelijk is. Dat is een dure klus. Sinds de komst van de kunststoffen wateropslagtanks, wordt bij veel gebouwen en stallen een wateropslagtank geïnstalleerd. Vanwege het relatief lage gewicht is dit een klus die veelal in eigen beheer te doen is. Eenmaal ingegraven, is uw wateropslagtank een bassin waaruit uw drinkwater kunt putten voor uw dieren.

Onze wateropslagtank zijn oersterk, degelijk en van gerecycled materiaal. Wij geven (samen met de fabrikant) op iedere wateropslagtank 20 jaar garantie.

Van ieder model wateropslagtank, zijn twee varianten beschikbaar: één voor ondergronds en één voor boven de grond. De wateropslagtank voor boven de grond is vorstbestendig tot 40 graden vorst. De ondergrondse wateropslagtank is, eenmaal voldoende diep ingegraven, geschikt om met zwaar verkeer over heen te rijden. Een wateropslagtank hoeft daardoor nooit in de weg te staan.

Iedere wateropslagtank is voorzien van een mangat van 54,6 centimeter en een luchtgat van 12,7 centimer. Levering uit voorraad en in overleg.