• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit

Herroepingsrecht

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u een wettelijke termijn van 14 dagen om de producten te retourneren en de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van een reden (herroepingsrecht). Wij zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen binnen 30 dagen nadat wij de producten van u hebben ontvangen.
Hierbij geldt als voorwaarde dat het product onbeschadigd en volledig is en liefst in de originele en onbeschadigde verpakking. Indien het product niet compleet is, of beschadigingen heeft, behouden wij ons het recht voor om een deel van het aankoopbedrag niet terug te betalen. Dit deel is afhankelijk van de omvang van de schade en de waarde van de ontbrekende producten/onderdelen.  

Indien u gebruik maakt van het hierboven genoemde herroepingsrecht, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten.

Niet goed – geld terug

De producten op de website zijn zo goed als mogelijk omschreven, met daarbij de juiste productfoto’s en technische gegevens. Daarnaast verwerken wij uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en behandelen uw bestelling. Desondanks kan het gebeuren dat uw bestelling niet voldoet aan de overeenkomst en de in het aanbod vermelde specificaties.

Als direct na levering blijkt dat de producten niet goed zijn of dat u andere producten heeft bestelt, dan ontvangen wij hiervan graag direct bericht via email of telefoon. Daarna kunt u binnen 14 dagen de producten op onze kosten terugsturen en zullen wij zo spoedig mogelijk de juiste producten uitleveren of het volledige aankoopbedrag terugboeken.

Heeft u vragen over het ruilen en retourneren? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. Wij informeren u graag.