• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit

BTW
Alle prijzen op de website zijn inclusief btw.

Betaalopties:
- iDEAL (meer informatie)
- Mister Cash (meer informatie)
- Paypal (meer informatie)
- Contant bij ophalen, alleen op afspraak (niet voor alle producten mogelijk

Bankgegevens:
Indien u bij uw bestelling heeft aangegeven dat u het bedrag vooraf wilt overmaken, kunt u het bedrag overmaken naar rekening nummer 1460.50.460 t.n.v. Deltalinq Benelux te Hoornsterzwaag. Het bedrag van uw bestelling staat op de bevestigingsmail én op de factuur die u direct na uw bestelling via email heeft ontvangen. Geef bij de overboeking uw factuur-/ordernummer op zodat wij uw betaling kunnen herleiden.

Indien u heeft gekozen voor vooraf betaling, dan wordt uw bestelling verzonden zodra de betaling is bijgeschreven op onze rekening.

- 1460.50.460 t.n.v. Deltalinq Benelux te Hoornsterzwaag
- IBAN: NL47RABO0146050460
- BIC: RABONL2U

Verzending / afhalen:
Een gespecialiseerd transportbedrijf zorgt voor het veilig en snel bezorgen van uw bestellng. Wilt u de producten afhalen uit Hoornsterzwaag, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Levertijd:
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het onverhoopt toch niet op voorraad zijn, dan zullen wij u informeren omtrent de leveringstermijnen. Mocht u hier niet tevreden over zijn, dan krijgt u uw geld van ons terug mits dit binnen de wettelijke termijn blijft.